Avoin Kasvuryhmä

Avoin kasvuryhmä on mahdollisuus sinulle, joka haluat ajan ja paikan pysähtyä itsesi äärelle. Ryhmän tukemana saat eväät itsetutkiskeluun sekä arjen ilojen ja haasteiden esiintuomiseen. Tapaamisissa opettelemme tiedostamaan ja havainnoimaan omia esteitämme, mm. haitallisia ajatus- ja toimintamalleja, sekä harjoittelemme niiden työstämistä. Iltojen aikana osallistujat tuovat esiin itselleen ajankohtaisia teemoja, joita käsitellään läsnäolon, hyväksynnän ja rehellisyyden ilmapiirissä. Jokainen tapaaminen ja kohtaaminen nostaa ryhmäläisissä esiin juuri sen, mikä on kulloinkin valmista tulemaan näkyville. Avoimen keskustelun lisäksi iltojen aikana saatetaan tehdä erilaisia teemoihin sopivia harjoitteita ja tapaamisten välillä ryhmäläisiä kannustetaan itsehavainnointia ja läsnäoloa vahvistavien kotiharjoitusten tekemiseen. Kasvuryhmä sopii sekä uusille tulokkaille, että vanhoille rakkauskurssilaisille.

Ryhmä kokoontuu kevään aikana yhteensä 10 viikkoa, joiden aikana ryhmäläisten on mahdollista osallistua tapaamisiin kerran viikossa. Osallistuminen kaikkiin kertoihin on kuitenkin vapaamuotoista ja jokainen kerta muotoutuu omanlaisekseen ryhmäläisistä ja heidän kiinnostuksen aiheistaan riippuen. Avoin kasvuryhmä on avoin sekä naisille että miehille, sinkuille ja pariskunnille.

AIKA JA PAIKKA
TULOSSA
Kesto: 10 viikkoa
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B HelsinkiYKSILÖOHJAUS

Tuntien ja tapaamisten tueksi voit ottaa halutessasi henkilökohtaisia valmennustunteja Jenniemilian kanssa. Tuntien sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy käymääsi kurssiin ja prosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus.

LUE LISÄÄ »

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve