Detox-retriitti Italiassa

OHJELMA

Tarjoamme mahdollisuuden tulla puhdistautumaan kehon ja mielen kuonasta Italian lämpöön ja Cupramontanan kauneuteen.

Paasto- ja joogaretriitti on tarkoitettu Sinulle, joka tahdot puhdistaa vanhan pois elämästäsi ja haluat henkisen ja fyysisen aineenvaihduntasi käyntiin. Kyseessä on mehupaasto ja mehut puristetaan päivittäin tuoreista luomulaatuisista hedelmistä ja vihanneksista. Lisäksi nautitaan vettä ja yrttiteetä. Paasto antaa tilaisuuden pysähtyä kuuntelemaan itseä ja tarkastelemaan omaa elämää syvemmällä tasolla. Retriitistä voit poimia palasia mukaan myös omaan arkeen tai se voi toimia aloituksena suuremmalle elämänmuutokselle.

Viikon ohjelmaan kuuluu paastoamisen lisäksi detox-joogaa sekä päivittäisiä meditaatioita. Osallistujat voivat syventyä myös terveyttä tukevaan ruokavalioon ravintoasiantuntijan luennoilla. Viikon aikana tehdään retkiä mm. Adrianmeren rantaan, Eremon luostariin sekä tippukiviluolastoon. Tarjolla on myös kävelyretkiä lähiympäristöön.
Ilmoittautuneille annetaan ohjeet paastoon laskeutumiseen, joka aloitetaan jo kotona. Tulopäivänä tehdään paaston aloitustoimenpiteet ja varsnainen paasto kestää 5 päivää. Kuudentena päivänä on ohjattu katkaisu. Halukkaat voivat toki jatkaa paastoa ja katkaista sen vasta kotona. Kaikki perusterveet ihmiset voivat paastota.

AIKA: 3.-10.6.2016

PAIKKA: Italia, Cupramontana

HINTA: 980€

Hintaan sisältyvät paastojuomat sekä viikon ohjelma, päivittäiset joogatunnit, ravintoluennot, ohjatut retket ja paikalliskuljetukset sekä majoitus. Lisäksi hintaan sisältyy kaksi erilaista kehohoitoa viikon aikana. Lennot ja mahdolliset pääsymaksut retkikohteissa eivät sisälly hintaan.

Matkustaminen Cupramontanaan: Ancona on lähin lentokenttä ja sinne pääsee Helsingistä Lufthansalla. Vaihtoehtoisesti voi lentää Roomaan ja tulla sieltä junalla Castelplanioon tai Jesiin.
Majoitukset: 1-2 hengen huoneessa tai huoneistossa, katso tarkemmin www.lamancianella.it.

Retriitin ohjaajina toimivat terapeutti ja joogaopettaja Jenniemilia Kauppila, ravintovalmentaja ja energiahoitaja Miska Lietonen sekä mentaalinen valmentaja Sirkka Aho, jolla on pitkä kokemus paastoamisesta.

“Paastosin ensimmäisen kerran jo yli kolmekymmentä vuotta sitten. Olin haltioissani mehupaaston vaikutuksista hyvinvointiini ja sen jälkeen olen puhdistautunut paastoamalla lukemattomat kerrat. Aina se on yhtä virkistävää ja elinvoimaa antavaa. Nämä kokemukset ovat johdattaneet minut tutkimaan myös laajemmin ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sen eri osa-alueita. Tämä vei minut täysin mukanaan ja kouluttauduin mentaaliseksi valmentajaksi.”
– Sirkka

“Intohimoinen tutkimusretkeni ruokaan ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin alkoi noin 5 vuotta sitten. Siitä lähtien olen opiskellut ja ammentanut tietoa ravinnon merkityksestä ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin. Yhtä tärkeä osa terveyttä on ihmisen henkinen hyvinvointi, johon olen saanut ymmärryksen oman kokemuksen ja erilaisten valmennuksien sekä kurssien kautta.”
– Miska

“Olen ohjannut joogaa, henkisen kasvun ryhmiä sekä yksilövalmennuksia täysipäiväisesti jo kuuden vuoden ajan. Ohjaukseni kulmakiviä ovat erityisesti läsnäolon ja kehotietoisuuden harjoittaminen. Detox-retriitillä tähän tarjoutuu erinomainen mahdollisuus, kun henkinen ja fyysinen puhdistautuminen yhdistyvät.”
-Jenniemilia

ILMOITTAUTUMISET: Ryhmäkoko on pieni, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut sirkka.aho@live.fi. Jenniemilian ohjaama joogaosuus toteutuu, mikäli vähintään 6 ihmistä osallistuu retriitille. Muutoin joogatunnit vetää paikallinen ohjaaja.
OSTETTU_shutterstock_305575988_SMALLYKSILÖOHJAUS

Tuntien ja tapaamisten tueksi voit ottaa halutessasi henkilökohtaisia valmennustunteja Jenniemilian kanssa. Tuntien sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy käymääsi kurssiin ja prosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus.

LUE LISÄÄ »

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve