Info

YHTEYSTIEDOT

Jenniemilia Love & Wellbeing
info@jenniemilia.fi
puhelin 044 022 5527
Käyntiosoite Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B, Helsinki

Tämä sivusto on kutsu sisäisen voimasi lähteelle! Löydät täältä lukuisia palveluita, joiden avulla itsetuntemusmatkasi helpottuu. Halutessasi voit osallistua valmennusryhmään tai saada tsemppiä yksilöohjauksesta. Ihmiselämä ja arki on usein täynnä kiirettä, stressiä ja suorittamista. Tehokkuus ja päämäärien saavuttaminen luovat tunteen arvokkuudesta ja merkityksellisyydestä. Sen sijaan, että osaisimme pysähtyä ja hiljentää tahtia, painammekin kaasun pohjaan. Samalla unohdamme omat tarpeemme ja toiveemme ja alamme menettää tärkeitä voimavaroja. Kaiken keskellä ihmettelemme, miksi emme enää tunne itseämme tai miksi mikään ei tunnu miltään. Olemme hukassa omassa elämässämme – yhteys sisäseen voimaan on kadoksissa.

Näiltä sivuilta löytämiesi palveluiden avulla voit palauttaa yhteyden sisimpääsi. Päämääränä on elinikäinen, rakkautta ja inspiraatiota täynnä oleva kumppanuus itsesi kanssa. Jos et halua lähteä itsetuntemusmatkalle yksin, hyödynnä ryhmän tuki ja osallistu kurssille. Tsemppiä saat myös yksilöohjauksessa, jossa autan sinua sisäisen viisautesi äärelle.

Sivuston palveluita toteuttaa Jenniemilia Kauppila yhteistyökumppaneidensa kanssa. Jenniemilia on kouluttautunut ensin valokuvauksen ja sitten joogan, mindfulnesin sekä kognitiivisen lyhytterapian parissa. “Opin kehollisen läsnäolon ja itsensä kuuntelemisen merkityksen vanhemmiltani jo pienenä ja oivalsin, kuinka luontaisia nämä taidot ovat minulle. Opettaessani joogaa ja meditaatiota sekä ohjatessani valmennusryhmiä keskeisin sanomani on vain vahvistunut: kun ihminen on yhteydessä sisimpäänsä ja omiin voimavaroihinsa, mitään muuta ei tarvita – kaikki löytyy lopulta itsestä.”