Jooga

Rööperin Aamujooga on lämminhenkinen perheyritys Punavuoren sydämessä. Jenniemilia opettaa salilla joogaa yhdessä isänsä Magnus Appelbergin kanssa. Äiti Riitta valmistaa joogeille terveellistä, raakapainotteista aamiaista. Joogaa on tarjolla joka aamu klo 6-9 sekä useampana iltana klo 17 alkaen. Tarjolla on kerran kuukaudessa myös jooga-anatomiaan perehdyttäviä kursseja. Tarkista aikataulut osoitteesta www.facebook.com/RooperinAamujooga.

Jenniemilian herkkä ja läsnäoleva opetustyyli on tulosta pitkäaikaisesta kehotietoisuuden ja joogan harjoittamisesta. Hän on saanut inspiraationsa myös lukuisilta opettajiltaan, erityisesti isältään Magnus Appelbergilta sekä mm. Chuck Milleriltä, Cole Danolta, Lino Mieleltä ja Petri Räisäseltä. Omassa opetuksessaan Jenniemilia painottaa dynaamisuuden lisäksi oppilaiden yksilöllisyyden huomioimista ja anatomisesti turvallisia linjauksia.

Seuraava kurssi / tunnit: Rööperin Aamujoogan tuntiaikataulun mukaan
Paikka: Merimiehenkatu 21 B Helsinki
Ilmoittautuminen alkaa:
Jatkuva
Kesto:
Jatkuva
Hinta:
Erilaisia korttivaihtoehtoja > aloitustarjous 25 €/viikko.Yksilötunnit

Ryhmätuntien sijaan tai niiden lisäksi voit tilata itsellesi yksityisiä joogatunteja, jolloin harjoitustasi voidaan viedä astetta pidemmälle. Tällöin keskitytään erityisesti sinun haastekohtiisi ja anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Saat kotiin viemisiksi myös kehonhuoltovinkkejä, joiden avulla voit työstää kehoasi entistä kokonaisvaltaisemmin. Jos haluat varata ajan, ota yhteyttä suoraan Jenniemiliaan.
>> info@jenniemilia.fi