Joogan tekniikkakurssi

Joogan tekniikkakurssi perehdyttää aloittelijat ja pidempäänkin jooganneet harjoituksen perusasioihin ja yksityiskohtiin, jotka takaavat kehoa avaavan ja vahvistavan harjoittelun. Kurssilla keskitytään mm. asanoiden turvallisiin linjauksiin yksilöllisyys huomioiden. Lisäksi tehdään erilaisia liikkuvuus- ja voimaharjoituksia, jotka tukevat asentojen omaksumista. Kurssilla käydään läpi erityisesti astangajoogan liikesarjaa, mutta apuja saa yhtä hyvin muidenkin joogasuuntausten harjoitteluun. Tule mukaan viilaamaan ja höyläämään joogatreeniäsi rennossa ja hauskassa ilmapiirissä!

TEEMAT
– Pidennys sarjan läpikantavana voimana
– Lapaluiden liikkuvuus ja tarkoituksenmukainen käyttö
– Punnerrus
– Alaspäin katsova koira
– Seisomasarjan asanalinjaukset
– Keskivartalon vahvistaminen ja läpihypyn treenaaminen
– Istuma-asanoiden eteenpäintaivutus
– Jalkojen aktiivinen käyttö läpi sarjan
– Päälläseisonnan ABC

Jenniemilian yhtä aikaa sekä herkkä että vahva opetustyyli on tulosta pitkäaikaisesta kehotietoisuuden ja joogan harjoittamisesta. Säännöllisen harjoittelun hän aloitti astangajoogan parissa jo 15 vuotta sitten. Jenniemilia on saanut inspiraationsa lukuisilta opettajiltaan, erityisesti isältään Magnus Appelbergilta sekä mm. Chuck Milleriltä, Cole Danolta, Lino Mieleltä ja Petri Räisäseltä.

AIKA JA PAIKKA
7.3.-11.4. maanantaisin klo 17.30-19 (ei pääsiäismaanantaina 28.3.) ja keskiviikkoisin 18.30-20. Yhteensä 10 kertaa.
Paikka HYVINVOIMALA Merimiehenkatu 21 B, Helsinki.

HINTA
150 € (sis. alv 24 %)

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan ja osta kurssi nettikaupasta >> https://holvi.com/shop/jenniemilia/. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 10 ihmistä osallistuu.

shutterstock_380914975SMALL


Yksilötunnit

Ryhmätuntien sijaan tai niiden lisäksi voit tilata itsellesi yksityisiä jooga- tai meditaatiotunteja, jolloin harjoitustasi voidaan viedä astetta pidemmälle. Tällöin keskitytään erityisesti sinun haastekohtiisi sekä anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Saat kotiin viemisiksi myös henkilökohtaisia harjoitteita, joiden avulla voit työstää mieltäsi ja/tai kehoasi entistä kokonaisvaltaisemmin. Jos haluat varata ajan, ota yhteyttä suoraan Jenniemiliaan.
>> info@jenniemilia.fi

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve