PYSÄHDY-HAASTE

Pysähtyminen, mielen hiljentäminen ja sisäinen tasapaino ovat asioita, joita monet tavoittelevat kiireisen arjen keskellä. Kuitenkin, kun istumme alas ja suljemme silmät, tavoite tuntuu lähes mahdottomalta. Mieli on kuin oikutteleva lapsi, joka tottelee vähiten silloin, kun sinä käsket.

Toukokuun PYSÄHDY-illoissa opettelemme meditaation, kehollisen läsnäolon ja tietoisen hengittämisen työkaluja yksin ja yhdessä. Otamme askeleita kohti olemisen tilaa, jossa ei ole tarvetta saavuttaa tai suorittaa mitään. PYSÄHDY-ryhmä kokoontuu kuukauden ajan yhteensä neljä kertaa ja osallistujat tekevät lisäksi helppoja kotiharjoituksia tapaamisten välissä.

KURSSI-INFO

Tapaamiset 5.-26.5 tiistaisin klo 19.15-20.30
Ilmoittautuminen alkaa: 1.5.2015
Kesto: 4 viikkoa
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B Helsinki
Hinta: 50 €
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen info@jenniemilia.fi ja kerro, miksi juuri sinä haluat mukaan tähän ryhmään. Ryhmä toteutuu mikäli vähintään 8 ihmistä osallistuu.YKSILÖOHJAUS

Tuntien ja tapaamisten tueksi voit ottaa halutessasi henkilökohtaisia valmennustunteja Jenniemilian kanssa. Tuntien sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy käymääsi kurssiin ja prosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus.

LUE LISÄÄ »

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve