Rakkauskurssit

Rakkaus on jokaisen ihmisen sisin olemus – elämän lähde. Perimmäinen tarpeemme on ilmentää tuota olemusta, rakastaa ja olla rakastettu. Monet meistä ovat kuitenkin kykenemättömiä löytämään jotain tai jotakuta, joka toisi rakkauden elämäämme. Kenties täydellisen parisuhteen tai työmme keskellä ihmettelemme, miksi ne eivät tuokaan sitä tyydytystä, jota niin kovin kaipaamme. Se on mahdotonta niin kauan, kun etsimme itsemme ulkopuolelta sitä, mitä emme ole vielä itsestämme löytäneet.

Rakkauskurssit pohjautuvat Jenniemilian kirjaan Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan (WSOY, 2014).

Yhtä tyhjän kanssa -päiväretriitti

Yhtä tyhjän kanssa -viikonloppukurssi tarjoaa osallistujille mahdollisuuden nähdä ja tulla nähdyksi, jakaa ja kuulla, antaa ja ottaa vastaan. Päivän aikana tehdään hiljentymis- ja tietoisuustaitoharjoituksia sekä istutaan avoimessa piirissä. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus saada sekä toisiltaan että Jenniemilialta peilausta omiin haasteisiinsa. Ryhmä järjestetään Hyvinvoimalassa osoitteessa Merimiehenkatu 21 B.

Seuraava kurssi: 27.-28.1.2018
Ilmoittautuminen alkaa: 15.12.2017
Kesto: 2 päivää
Hinta: 149-179€

Lue lisää »

Rakkauskurssi viikonloppu

Rakkaus ja elämänvoima löytyvät sisältämme ja ovat saatavillamme joka ikinen hetki. Rakkaus on kuitenkin rohkeiden laji, sillä kääntyessämme sisäänpäin esiin voi nousta varjoja, pelkoja ja häpeää. Tällä viikonloppu-kurssilla autamme toinen toistamme tuomaan esiin omat haasteemme ja voimavaramme. Tule mukaan harjoittamaan läsnäoloa ja antautumista rehellisen kohtaamisen kautta.

Seuraava kurssi: Tulossa 2018
Ilmoittautuminen alkaa: Tulossa
Kesto: 2 päivää
Hinta: 239-279€ €

Lue lisää »

Kesäretriitti

Kesäretriitti on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Retriitin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia - sallimaan sen sijaan että vastustat, ja rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Seuraava retriitti: 20.-22.7.2018
Ilmoittautuminen alkaa: 1.4.2017
Kesto: 2 vuorokautta
Ohjelman hinta: Tulossa

Lue lisää »

Muut kurssit

Kiireen ja elämänmuutosten keskellä on helppoa menettää yhteys itseensä. Tällöin olonsa voi tuntea ulkopuoliseksi tai irralliseksi ja omaa suuntaa on vaikea löytää. Kun yhteys omaan sisimpään on kadoksissa, ihminen alkaa elää ulkoapäin ohjautuvaa elämää, joka perustuu pelkoihin sekä muiden odotuksiin ja vaatimuksiin. Kehollisen läsnäolon ja itsetuntemuksen kurssit palauttavat yhteyden itseen ja sisimpään. Kursseilla saat mahdollisuuden harjoitella itsehavainnointia ja rehellisyyttä, jotka tähtäävät elämänmittaiseen kumppanuuteen itsesi kanssa. Ota askel kohti sisintäsi ja löydä avaimet elämänmuutokseen ja rauhaan.

Jooga

Tietoinen hengitys, keskivartalon voimakas käyttö ja liikkeen ja hengityksen koordinaatio ovat Astangajoogan ydin. Nämä taidot kasvattavat läsnäoloa ja kääntävät huomion omaan sisimpään. Harjoituksen vaikutukset saavat sinut näkemään itsesi ja elämäsi uudessa valossa.

Seuraava kurssi / tunnit: Rööperin Aamujoogan tuntiaikataulun mukaan
Ilmoittautuminen alkaa: Jatkuva
Kesto: Jatkuva
Hinta: Erilaisia korttivaihtoehtoja

Lue lisää »

Meditation Goes Ourdoors

Kutsumme sinut mukaan pysähtymään ja hiljentymään koko kesäkuun ajan keskiviikkoisin klo 18-18.45. Paikkana Ikuinen tuli Eiran rannassa.

Seuraavat tunnit: Kesällä 2018
Ilmoittautuminen alkaa: Ei ilmoittautumista
Hinta: Ilmainen

Lue lisää »