kurssit_sivu1_crop

Rakkauskurssit

Rakkaus on jokaisen ihmisen sisin olemus – elämän lähde. Perimmäinen tarpeemme on ilmentää tuota olemusta, rakastaa ja olla rakastettu. Monet meistä ovat kuitenkin kykenemättömiä löytämään jotain tai jotakuta, joka toisi rakkauden elämäämme. Kenties täydellisen parisuhteen tai työmme keskellä ihmettelemme, miksi ne eivät tuokaan sitä tyydytystä, jota niin kovin kaipaamme. Se on mahdotonta niin kauan, kun etsimme itsemme ulkopuolelta sitä, mitä emme ole vielä itsestämme löytäneet.

Rakkauskurssit pohjautuvat Jenniemilian kirjaan “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (WSOY).

Avoin kasvuryhmä

Avoin Kasvuryhmä tarjoaa vapaamuotoisen mahdollisuuden osallistua itsetuntemusmatkalle Jenniemilian ja muiden ryhmäläisten tukemana. Ryhmä kokoontuu 10 viikkoa peräkkäin Hyvinvoimalassa osoitteessa Merimiehenkatu 21.

Seuraava kurssi: Tulossa
Ilmoittautuminen alkaa: Tulossa
Kesto: 10 viikkoa
Hinta: 195 €

Lue lisää »

Rakkauskurssi viikonloppu

Rakkaus ja elämänvoima löytyvät sisältämme ja ovat saatavillamme joka ikinen hetki. Rakkaus on kuitenkin rohkeiden laji, sillä kääntyessämme sisäänpäin esiin voi nousta varjoja, pelkoja ja häpeää. Tällä viikonloppu-kurssilla autamme toinen toistamme tuomaan esiin omat haasteemme ja voimavaramme. Tule mukaan harjoittamaan läsnäoloa ja antautumista rehellisen kohtaamisen kautta.

Seuraava kurssi: 4.-5.2.2017
Ilmoittautuminen alkaa: 1.1.2017
Kesto: 2 päivää
Hinta: 150-170 €

Lue lisää »

Kesäretriitti

Kesäretriitti on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Retriitin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia - sallimaan sen sijaan että vastustat, ja rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Seuraava retriitti: 9.-11.6.2017
Ilmoittautuminen alkaa: 1.2.2017
Kesto: 2 vuorokautta
Ohjelman hinta: 175-229€

Lue lisää »

Muut kurssit

Kiireen ja elämänmuutosten keskellä on helppoa menettää yhteys itseensä. Tällöin olonsa voi tuntea ulkopuoliseksi tai irralliseksi ja omaa suuntaa on vaikea löytää. Kun yhteys omaan sisimpään on kadoksissa, ihminen alkaa elää ulkoapäin ohjautuvaa elämää, joka perustuu pelkoihin sekä muiden odotuksiin ja vaatimuksiin. Kehollisen läsnäolon ja itsetuntemuksen kurssit palauttavat yhteyden itseen ja sisimpään. Kursseilla saat mahdollisuuden harjoitella itsehavainnointia ja rehellisyyttä, jotka tähtäävät elämänmittaiseen kumppanuuteen itsesi kanssa. Ota askel kohti sisintäsi ja löydä avaimet elämänmuutokseen ja rauhaan.

Detox-retriitti Italiassa

Paasto- ja joogaretriitti on tarkoitettu Sinulle, joka tahdot puhdistaa vanhan pois elämästäsi ja haluat henkisen ja fyysisen aineenvaihduntasi käyntiin. Kyseessä on mehupaasto ja mehut puristetaan päivittäin tuoreista luomulaatuisista hedelmistä ja vihanneksista. Paasto antaa tilaisuuden pysähtyä kuuntelemaan itseä ja tarkastelemaan omaa elämää syvemmällä tasolla. Retriitistä voit poimia palasia mukaan myös omaan arkeen tai se voi toimia aloituksena suuremmalle elämänmuutokselle.

Aika: 3.-10.6.2016
Ilmoittautuminen alkaa:1.3.
Kesto: 7 vuorokautta
Hinta: 980 €

Lue lisää »

Jooga

Tietoinen hengitys, keskivartalon voimakas käyttö ja liikkeen ja hengityksen koordinaatio ovat Astangajoogan ydin. Nämä taidot kasvattavat läsnäoloa ja kääntävät huomion omaan sisimpään. Harjoituksen vaikutukset saavat sinut näkemään itsesi ja elämäsi uudessa valossa.

Seuraava kurssi / tunnit: Rööperin Aamujoogan tuntiaikataulun mukaan
Ilmoittautuminen alkaa: Jatkuva
Kesto: Jatkuva
Hinta: Erilaisia korttivaihtoehtoja

Lue lisää »

Meditation Goes Ourdoors

Kutsumme sinut mukaan pysähtymään ja hiljentymään koko kesä- ja elokuun ajan keskiviikkoisin klo 18-18.45. Paikkana Ikuinen tuli Eiran rannassa.

Seuraavat tunnit: 1.-29.6.-3.31.8.2016
Ilmoittautuminen alkaa: Ei ilmoittautumista
Hinta: Ilmainen

Lue lisää »