Luennot

Luennot ja workshopit tarjoavat mahdollisuuden tutustua eri aihealueisiin Jenniemilian selkeässä ohjauksessa. Jokaisella luennolla käydään läpi teoriaa, mutta myös käytännön harjoitteita, jotta saat mukaasi työkaluja, joita voit soveltaa omassa arjessasi. Kevään ja syksyn 2014 aikana Jenniemilia luennoi uuden kirjansa “Rakastan, siis olen” pohjalta ympäri Suomea.

Elämänmuutosten ja kiireen keskellä moni menettää yhteyden itseensä. Silloin arvostusta ja hyväksyntää haetaan ulkopuolelta, turhaan. “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (WSOY) on käytännön opas ja matkakumppani todellisen olemuksesi äärelle. Päivittäisten harjoitusten avulla sinut johdatetaan kohti itsesi rakastamista ja elämänvoimaa. Kun palautat yhteyden omaan sisimpääsi, avaat maailman, jossa kaikki on mahdollista juuri nyt.

RAKASTAN, SIIS OLEN / HELSINKI

WORKSHOP HYVINVOIMALASSA

Luento-workshop pohjautuu kirjan teemojen ympärille: sisäänpäin kääntyminen, itsehavainnointi, haasteiden tunnistaminen, näkyväksi tuleminen ja luominen. Teemme käytännön harjoituksia yksin ja pareittain. Tule inspiroitumaan ja kokemaan oivalluksia!

Ajankohta: 2.9.2014 Klo 18.30-20.30
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21
Ilmoittautuminen alkaa: 1.8.2014
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 5 €

RAKASTAN, SIIS OLEN / HELSINKI

YLEISÖLUENTO ERANOVASSA

Kirjakauppa Eranova järjestää kaikille avoimen luennon osana luentosarjaansa. Tilaisuudesta voi ostaa "Rakastan, siis olen" -kirjaa alennettuun hintaan.

Luento pohjautuu kirjan teemojen ympärille: sisäänpäin kääntyminen, itsehavainnointi, haasteiden tunnistaminen, näkyväksi tuleminen ja luominen. Tule inspiroitumaan ja kokemaan oivalluksia!

Ajankohta: 25.9. Klo 17-19
Paikka: Eranova, Kasarmikatu 2
Ilmoittautuminen alkaa: ei ennakkoilmoittautumista
Kesto: 2 tuntia
Hinta: -