Meditation Audio

 

KEHOSKANNAUS-MEDITAATIO 30 minuuttia

Pysähtyminen, mielen hiljentäminen ja sisäinen tasapaino ovat asioita, joita monet tavoittelevat kiireisen arjen keskellä. Kuitenkin, kun yritämme hidastaa tahtia ja tyhjentää mieltä, tavoite tuntuu lähes mahdottomalta. Mieli on kuin oikutteleva lapsi, joka tottelee vähiten silloin, kun sinä käsket. Jatkuvassa suorittamisen tilassa ajaudumme stressiin, josta emme osaa enää palautua.

Tämän 30 minuutin kehoskannaus-meditaation aikana otat askeleita kohti sallivaa olemisen tilaa, jossa ei ole tarvetta saavuttaa tai suorittaa mitään. Sen sijaan, että jäät kiinni stressaaviiin ajatuksiisi, vietkin huomion omaan kehoosi, jota opettelet havainnoimaan läsnäolosta käsin. Näin voit tulla tietoiseksi stressin aiheuttamista kehojännityksistä ja antaa itsesi rentoutua.

Tietoinen hengitys on tärkein työkalu pysähtymiseen ja sisäänpäin kääntymiseen. Se juurruttaa sinut itseesi ja avaa läsnäolevan yhteyden myös muihin. Läsnäolo onkin edellytys arvostavaan ja hyväksyvään suhteeseen sekä itsesi että muiden kanssa. Ole siis kärsivällinen matkallasi kohti mielen rauhaa. Taival voi olla välillä haastava, mutta jokainen askel, jonka otat, on arvokkainta mitä voit oman hyvinvointisi eteen tehdä. Tsemppiä matkaa!

 

TILAA MEDITAATIOÄÄNITE VALITSEMALLA KIELI ALTA JA ILMOITTAUTUMALLA POSTITUSLISTALLE!
ORDER THE MEDITATION AUDIO BY CHOOSING YOUR LANGUAGE AND SIGNING UP TO THE MAILING LIST!

 

Kommentointi suljettu.