Iltakerho

Iltakerho on kaikille avoin läsnäolon tila, jossa on mahdollista pysähtyä hengähtämään arjen kiireiden keskellä. Teemme aluksi lyhyen tietoisuustaitoharjotuksen yksin, parin kera tai pienryhmässä. Tämän jälkeen asetumme piiriin ja annamme jokaiselle mahdollisuuden jakaa sanallisesti jotakin itselleen juuri sillä hetkellä tärkeää. Näin jokainen saa kokemuksen nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta sallivassa ja arvostavassa ilmapiirissä. Jenniemilia toimii illan ohjaajana sekä rehellisenä ja myötätuntoisena peilinä sinulle, joka olet valmis kohtaamaan itsesi.

Voit osallistua yksittäiseen iltaan tai varata paikan jokaiseen tapaamiseen. Pienryhmiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten mukaan pääsee vain ilmoittautumalla ennakkoon osoitteessa https://holvi.com/shop/jenniemilia/. Ilta pidetään, mikäli vähintään 6 ihmistä ilmoittautuu.

PAIKKA: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21, Helsinki

AIKA: Keskiviikko 24.5.-14.6.2017 Klo 18.30-20.30 > Huom! Ovet avataan klo 18.30, koska sitä ennen tilassa on toinen tapahtuma.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi täältä > https://holvi.com/shop/jenniemilia/Yksilötunnit

Ryhmätuntien sijaan tai niiden lisäksi voit tilata itsellesi yksityisiä jooga- tai meditaatiotunteja, jolloin harjoitustasi voidaan viedä astetta pidemmälle. Tällöin keskitytään erityisesti sinun haastekohtiisi sekä anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Saat kotiin viemisiksi myös henkilökohtaisia harjoitteita, joiden avulla voit työstää mieltäsi ja/tai kehoasi entistä kokonaisvaltaisemmin. Jos haluat varata ajan, ota yhteyttä suoraan Jenniemiliaan.
>> info@jenniemilia.fi

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve