Meditation Goes Outdoors

Ilmaiset meditaatiotunnin keskiviikkoisin klo  18-18.45.

Huippusuositut ulkoilmameditaatiot saavat jatkoa tänä kesänä! 🙂 

Kutsumme sinut pysähtymään ja rauhoittumaan neljän elementin äärelle sekä kesä- että elokuun ajan. Vesi, maa, tuli ja ilma johdattavat matkaamme sisimpään. Tule yksin tai yhdessä, kokemuksella tai ilman! Puolen tunnin ajan ohjaamme sinut hiljaisuuteen askel askeleelta. Ohjaajina toimivat meditaatio- ja joogaopettajat Jenniemilia Kauppila ja Anna-Maria Sinisalo Harjoituksen jälkeen voit kohdata kanssamatkaajia kesäisen auringon alla ja vaikka pulahtaa mereen.

TEEMAT
– Hengitys: Hengitysharjoitukset itsesäätelyn ja havainnoinnin välineenä
– Keskittyminen: Harjoitteita mielen fokusointiin
– Kehollinen läsnäolo: Liikemeditaation tekniikoita
– Stressi ja kehoskannaus: Vipassana meditaation perusteet
– Ajatusten havainnoiminen ja tunteiden kohtaaminen: Mindfulness-meditaatio
– Myötätunto: Myötätuntomeditaatio ja läsnäoleva kohtaaminen

Aloitamme ILMAISET MEDITAATIOT keskiviikkona 1.6. klo 18. Tule mukaan! Tarvitset tunnille viltin, tyynyn tai muun alustan, jonka päällä istua tai maata mukavasti. Elokuun alussa meditoimme myös Magnesia Festareilla, toivottavasti näemme siellä!

Huom! Sadesään sattuessa tunnit pidetään Hyvinvoimalassa osoitteessa Merimiehenkatu 21.
Seuraa ilmoituksia facebook-sivun seinällä.YKSILÖOHJAUS

Tuntien ja tapaamisten tueksi voit ottaa halutessasi henkilökohtaisia valmennustunteja Jenniemilian kanssa. Tuntien sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy käymääsi kurssiin ja prosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus.

LUE LISÄÄ »

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve