Rakkauskurssi / etäopetus

Rakkaudella ei ole mitään merkitystä ellei kukaan elä sitä todeksi
– Mahatma Gandhi

Rakkauskurssi on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Kurssin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia – sallimaan ja kyseenalaistamaan sen sijaan että vastustat ja rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Tällä kurssilla saat tukea henkilökohtaiseen kasvuprosessiisi netissä olevan kurssisivuston ja ryhmän välityksellä. Ryhmä aloittaa 6 viikon opinnot samanaikaisesti ja kurssisivusto tarjoaa kerran viikossa valmennusmateriaalia prosessin tukemiseen. Materiaali sisältää mm. audioita ja videoita, joiden avulla kurssilaiset johdatetaan viikon aiheisiin. Tämän lisäksi kuuden viikon aikana järjestetään 3 webinaaria, joissa kurssilaiset voivat kysyä kysymyksiä heitä askarruttavista aiheista suoraan Jenniemilialta. Opintojen tukena toimii myös kurssifoorumi, jossa kurssilaiset jakavat ajatuksiaan ja tehtäviään toistensa kanssa.

Kurssille osallistuminen vaatii kotitehtävien tekemistä päivittäin noin 20-60 minuutin ajan. Koska kurssin rakenne on todella tiivis, on erittäin tärkeää, että pystyt sitoutumaan prosessiin koko kurssin ajaksi. Tällä tavoin saat prosessista parhaan mahdollisen hyödyn. Reissureppuusi jää paljon työkaluja, joita voit soveltaa myös jälkikäteen omassa arjessasi ja ihmissuhteissasi.

KURSSIN PÄÄTEEMAT

viikko 1: Sisäänpäin kääntyminen
viikko 2: Itsehavainnointi > tällä viikolla on livewebinaari
viikko 3: Haasteiden tunnistaminen
viikko 4: Näkyväksi tuleminen > tällä viikolla on livewebinaari
viikko 5: Luominen ja intohimo
viikko 6: Rakkaus > tällä viikolla on livewebinaari

KURSSIAIKA

Tulossa syksyllä 2014 (livewebinaarit sunnuntaisin klo 19-21)
Paikka: Netin välityksellä
Ilmoittautuminen alkaa: Tulossa
Kesto: 6 viikkoa
Hinta: Tulossa / kurssikirja ”Rakastan, siis olen” hankitaan itsenäisesti
– Pääsy kurssisivustolle netin välityksellä 12 viikon ajan
– 6 viikon räätälöidyt valmennusmateriaalit (tekstit + audiot+ videot)
– 3 livewebinaaria
– Kurssifoorumi ryhmän tukena
– Henkilökohtainen sähköpostituki

ILMOITTAUTUMINEN

Jos kiinnostuit kurssista, voit kysyä lisätietoja lähettämällä viestiä osoitteeseen info@jenniemilia.fi.Kurssikirja

RAKASTAN SIIS OLEN – 30 askelta sisäiseen voimaan

Elämänmuutosten ja kiireen keskellä moni menettää yhteyden itseensä. Silloin arvostusta ja hyväksyntää haetaan ulkopuolelta, turhaan. Kirjan viesti on armollinen – päivittäisten harjoitusten avulla sinut johdatetaan kohti itsesi rakastamista ja elämänvoimaa. Kun palautat yhteyden omaan sisimpääsi, avaat maailman, jossa kaikki on mahdollista juuri nyt.


Osta kirja »

Kaikki suositukset »

Suositukset

suositus_Merja

”Rakkauskurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.”

– Merjasuositus_Elisa

"Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja mitä olen pitkään aikaan saanut. Puhumattakaan mahtavista uusista ystävistä!"

 - Elisasuositus_Kaisa

"Rakkauskurssi on ollut elämässäni todella merkittävä kokemus. Vaikka kurssi on päättynyt jo monta kuukautta sitten, tuntuu että tavallaan se jatkuu edelleen. Sain paljon itsetuntemuksen parantamiseen ja oman elämän rakentamiseen liittyviä keinoja, joita käytän edelleen. Ilmapiiri kurssilla oli lämmin, avoin ja kannustava."  

- KaisaKaikki blogikirjoitukset »

Blogi

Et ole yksin

Elämä pysäyttää meidät isojen haasteiden hetkillä. Tuntuu kuin kaikki muu ympäriltä ja omasta elämästä katoaisi taka-alalle, ja vasten kasvoja sinua […]