Rakkauskurssi iltaryhmä

Rakkaudella ei ole mitään merkitystä ellei kukaan elä sitä todeksi
– Mahatma Gandhi

Rakkauskurssi on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Kurssin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia – sallimaan ja kyseenalaistamaan sen sijaan että vastustat, rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Voit tulla kurssille omana itsenäsi, sellaisena kuin olet. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheista, riittää, että tulet avoimin mielin. Pienryhmätyöskentely on luottamuksellista ja lämminhenkistä ja tukee yksilöllistä prosessiasi. Saat kurssilta paljon työkaluja, joita voit soveltaa myös jälkikäteen omassa arjessasi jatkaaksesi matkaasi rakkauden polulla vieläkin pidemmälle.

Kurssin kesto on 6 viikkoa, minä aikana kokoonnumme ryhmän kanssa viikottain 3 tunnin ajan. Tapaamisissa harjoitetaan läsnäoloa ja selkeää havainnointia, keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sekä tehdään aiheisiin liittyviä yksilö- ja pariharjoituksia. Kurssille osallistuminen vaatii lisäksi kotitehtävien tekemistä päivittäin noin 10-60 minuutin ajan. Kurssi pohjautuu Jenniemilian uuteen kirjaan “Rakastan siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (wsoy), jota käytetään koko kurssin ajan oman prosessin tukena. Koska kurssin rakenne on todella tiivis, on toivottavaa että pystyt osallistumaan jokaiseen kertaan. Jos tiedät jo nyt, että joudut olemaan pois vähintään kahtena kertana, annathan paikkasi jollekulle toiselle.

KURSSIN PÄÄTEEMAT

viikko 1: Sisäänpäin kääntyminen
viikko 2: Itsehavainnointi
viikko 3: Haasteiden tunnistaminen
viikko 4: Näkyväksi tuleminen
viikko 5: Luominen ja intohimo
viikko 6: Rakkaus

KURSSIAIKA JA PAIKKA

15.02.-21.3.2016 maanantaisin klo 18-21
Ilmoittautuminen alkaa: 1.12.2015
Kesto: 6 viikkoa
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B Helsinki

HINTA

Kurssin kokonaishinta on 395 € (sis. alv 24 %) ja se pitää sisällään:
– 6 x 3 tunnin tapaamiskertaa pienryhmässä
– Räätälöidyt kurssimonisteet
– Kurssifoorumin ryhmän tukena
– Pientä tarjoilua kurssitapaamisten aikana
Huom! Kurssilainen ostaa itse kurssioppaana toimivan kirjan “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan”, jonka voi tilata edullisesti esimerkiksi Adlibriksesta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen: info@jenniemilia.fi.
Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 6 ihmistä osallistuu.Kurssikirja

RAKASTAN SIIS OLEN – 30 askelta sisäiseen voimaan

Elämänmuutosten ja kiireen keskellä moni menettää yhteyden itseensä. Silloin arvostusta ja hyväksyntää haetaan ulkopuolelta, turhaan. Kirjan viesti on armollinen – päivittäisten harjoitusten avulla sinut johdatetaan kohti itsesi rakastamista ja elämänvoimaa. Kun palautat yhteyden omaan sisimpääsi, avaat maailman, jossa kaikki on mahdollista juuri nyt.


Osta kirja »

Kaikki suositukset »

Suositukset

suositus_Merja

”Rakkauskurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.”

– Merjasuositus_Elisa

"Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja mitä olen pitkään aikaan saanut. Puhumattakaan mahtavista uusista ystävistä!"

 - Elisasuositus_Kaisa

"Rakkauskurssi on ollut elämässäni todella merkittävä kokemus. Vaikka kurssi on päättynyt jo monta kuukautta sitten, tuntuu että tavallaan se jatkuu edelleen. Sain paljon itsetuntemuksen parantamiseen ja oman elämän rakentamiseen liittyviä keinoja, joita käytän edelleen. Ilmapiiri kurssilla oli lämmin, avoin ja kannustava."  

- KaisaKaikki blogikirjoitukset »

Blogi

Et ole yksin

Elämä pysäyttää meidät isojen haasteiden hetkillä. Tuntuu kuin kaikki muu ympäriltä ja omasta elämästä katoaisi taka-alalle, ja vasten kasvoja sinua […]