Rakkauskurssi jatkoryhmä

“Jatkokurssi mahdollisti monen sellaisen oivalluksen ja muutoksen tapahtua, joiden siemen oli kylvetty jo ensimmäisen Rakkauskurssin aikana. Jatkokurssilla sain varmuutta viedä loppuun henkilökohtaisia päätöksiä ja tehdä tarvittavat ”toimenpiteet”. Jatkoaika oli siis todella plussaa.”

“Jatkokurssi oli aivan ehdoton. Se jatkoi sopivasti siitä mihin edellisessä kurssissa jäätiin ja todella viimeisteli ensimmäisen kurssin aikana alkaneen prosessin. Olen todella iloinen että kävin tämän, olen nyt paljon ehyempi ja oppineempi itsestäni. Suosittelen!”

“Tämä oli tärkeä jatko ensimmäiselle kurssille. Kurssi toimi tukena omille oivalluksilleni ja omalle kasvulleni juuri niin kuin pitikin. Olen iloinen, että päätin osallistua.”

Rakkauskurssin aikana opettelit kääntymään sisäänpäin ja oivalsit, että ensisijaisesti sinusta itsestäsi löytyvät ne voimavarat, joita elämässäsi tarvitset. Prosessin aikana tulit tietoiseksi mielesi rajoitteista ja laitoit alulle tärkeän työn omien ajatus- ja käyttäytymismalliesi sekä uskomustesi muuttamiseksi. Opit myös suuren määrän työkaluja, joiden avulla viedä elämääsi pelosta ja kaaoksesta kohti rakkautta ja rauhaa. Jatkokurssi tähtää Rakkauskurssilla opittujen asioiden käytännön harjoitteluun niin, että ne tulevat luonnolliseksi osaksi arkeasi, elämääsi ja ihmissuhteitasi. Kurssilla paneudutaan erityisesti juuri sinun haasteisiisi, jotka vielä estävät sinua toteuttamasta itseäsi ja korkeinta potentiaaliasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kurssin sisältö muokkautuukin suurelta osin osallistujien toiveista ja tarpeista riippuen. Tule mukaan ammentamaan inspiraatiota ja hyvää oloa itsestäsi ja toisista, sisäisestä voimasta, leikistä & luovuudesta ja tietenkin rakkaudesta. Lämpimästi tervetuloa!

KURSSIN PÄÄTEEMAT

viikko 1: Yhteys sisäiseen viisauteen
viikko 2: Kehotietoisuus ja tunneilmaisu
viikko 3: Ongelmaa ei ole
viikko 4: Uuden ajan ihmissuhteet
viikko 5: Luovuus ja luominen
viikko 6: Naiseuden voima ja itsehoito
Huom! Teemoihin saattaat tulla muutoksia osallistujien tarpeista riippuen.

KURSSIAIKA JA PAIKKA

2.9.-7.10.2015 keskiviikkoisin klo 18-21
Ilmoittautuminen alkaa: 1.7.2015
Kesto: 6 viikkoa
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B Helsinki

HINTA

Kurssin kokonaishinta on 295 € (sis. alv 24 %). HUOM! EARLY BIRD HINTA 195 € voimassa 31.7. saakka. Hinta pitää sisällään:
– 6 x 3 tunnin tapaamiskertaa pienryhmässä
– Räätälöidyt kurssimonisteet
– Kurssifoorumin ryhmän tukena
– Pientä tarjoilua kurssitapaamisten aikana

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen: info@jenniemilia.fi.
Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 10 ihmistä osallistuu.YKSILÖOHJAUS

Tuntien ja tapaamisten tueksi voit ottaa halutessasi henkilökohtaisia valmennustunteja Jenniemilian kanssa. Tuntien sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy käymääsi kurssiin ja prosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus.

LUE LISÄÄ »

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve