Rakkauskurssi viikonloppu

Rakkaus ja elämänvoima löytyvät sisältämme ja ovat saatavillamme joka ikinen hetki. Rakkaus on kuitenkin rohkeiden laji, sillä kääntyessämme sisäänpäin esiin voi nousta varjoja, pelkoja ja häpeää. Tällä viikonloppukurssilla autamme toinen toistamme tuomaan esiin omat haasteemme ja voimavaramme. Tule mukaan harjoittamaan läsnäoloa ja antautumista rehellisen kohtaamisen kautta.

Kurssi perustuu Jenniemilian kirjaan ”Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (wsoy). Viikonlopun sisältö ja päivien aikana tehtävät harkoitukset pohjautuvat kirjan teemoihin: sisäänpäin kääntyminen, itsehavainnointi, haasteiden tunnistaminen, näkyväksi tuleminen sekä luominen ja rakkaus. Kurssille voi tulla, vaikka kirjaa ei olisikaan lukenut aikaisemmin. Heille, joille kirja on jo tuttu, kurssi tarjoaa mahdollisuuden syventää oppeja käytännössä ja viedä omaa itsetuntemusprosessia eteenpäin ryhmän tukemana.

Kurssilla opettelemme mm.
– Avautumaan ja rentoutumaan sen sijaan, että vastustamme ja luomme kehoon lisää jännitystiloja
– Kääntymään sisäänpäin ja saamaan yhteys itseen ja sisäiseen rauhaan
– Toimimaan toinen toistemme peileinä
– Tunnistamaan oman elämän taistelukehä ja vapautumaan siitä
– Havainnoimaan ja luomaan elämää sisäisestä rakkaudesta ja voimasta käsin

KURSSIAIKA JA PAIKKA
Lauantai 4.2. klo 10.00-16.00 + Sunnuntai 5.2. klo 10.00-16.00
Ilmoittautuminen alkaa: 10.1.2017
Kesto: 2 päivä
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B Helsinki

HINTA
Koko viikonloppu 170 € (sis. alv 24 %). HUOM! ENNAKKOVARAAJAN ALENNUSHINTA 150€ voimassa 20.1. saakka. Hinnat sisältävät:
– Ryhmävalmennuksen
– Räätälöidyt valmennusmateriaalit
– Teetä/kahvia ja pientä naposteltavaa kurssipäivien aikana.

ILMOITTAUTUMINEN > https://holvi.com/shop/jenniemilia/
Kurssi-ilmoitautuminen on sitova. Sairastapauksissa voit peruuttaa osallistumisesi lääkärintodistusta vastaan, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Muissa tapauksissa kurssimaksusta palautetaan 50 %, mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 8 ihmistä osallistuu.Kurssikirja

RAKASTAN SIIS OLEN – 30 askelta sisäiseen voimaan

Elämänmuutosten ja kiireen keskellä moni menettää yhteyden itseensä. Silloin arvostusta ja hyväksyntää haetaan ulkopuolelta, turhaan. Kirjan viesti on armollinen – päivittäisten harjoitusten avulla sinut johdatetaan kohti itsesi rakastamista ja elämänvoimaa. Kun palautat yhteyden omaan sisimpääsi, avaat maailman, jossa kaikki on mahdollista juuri nyt.


Osta kirja »

Kaikki suositukset »

Suositukset

suositus_Merja

”Rakkauskurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.”

– Merjasuositus_Elisa

"Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja mitä olen pitkään aikaan saanut. Puhumattakaan mahtavista uusista ystävistä!"

 - Elisasuositus_Kaisa

"Rakkauskurssi on ollut elämässäni todella merkittävä kokemus. Vaikka kurssi on päättynyt jo monta kuukautta sitten, tuntuu että tavallaan se jatkuu edelleen. Sain paljon itsetuntemuksen parantamiseen ja oman elämän rakentamiseen liittyviä keinoja, joita käytän edelleen. Ilmapiiri kurssilla oli lämmin, avoin ja kannustava."  

- KaisaKaikki blogikirjoitukset »

Blogi

Et ole yksin

Elämä pysäyttää meidät isojen haasteiden hetkillä. Tuntuu kuin kaikki muu ympäriltä ja omasta elämästä katoaisi taka-alalle, ja vasten kasvoja sinua […]