Kesäretriitti

Kesäretriitti oli aidon läsnäolon ja minuuden shokkihoitoa 🙂 Käytän retriitiltä mukaan jääneitä oppeja jokapäiväisessä arjessa ja olen ollut enemmän oma iloinen itseni kuin vuosiin. Ja parasta on, että tämä on vasta alkua jollekin suurelle!”

“Kiitos vielä tuhannesti retriitistä, se oli niin ihana kokemus ja mullisti suuresti elämäni. Retriitin ansiosta sain otettua itseäni niskasta kiinni ja rupesin oikein urakalla työskentelemään omien unelmieni eteen. :)”

“Retriitin avulla tajusin, että vain minä itse pidättelen itseäni täydeltä onnelta ja että muuttamalla omia ajatus- ja toimintamallejani voin saavuttaa elämässä kaiken minkä haluan!”

“Retriitti oli intensiivinen ja voimakas kokemus, jonka johdosta asioita pääsi työstämään ja sisäistämään kunnolla ajan kanssa. Retriitti avasi väylän omiin ajatuksiin, voimavaroihin ja minuuteen kokonaisuutena. Oivalsin, kuinka tosiaan itse voi vaikuttaa omaan elämään, valintoihin ja hyvinvointiin. Valinta ja päätös on minulla, mahtavaa!”

Kesäretriitti on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Retriitin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia – sallimaan ja kyseenalaistamaan sen sijaan että vastustat ja rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Voit tulla retriitille omana itsenäsi, sellaisena kuin olet. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheista, riittää, että tulet avoimin mielin. Pienryhmätyöskentely on luottamuksellista ja lämminhenkistä ja tukee yksilöllistä prosessiasi. Saat retriitiltä paljon työkaluja, joita voit soveltaa myös jälkikäteen omassa arjessasi jatkaaksesi matkaasi itsetuntemuksen polulla vieläkin pidemmälle.

Ohjelma

Retriitti perustuu Jenniemilian suosittuun opaskirjaan ”Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (wsoy). Viikonlopun ohjelma ja päivien aikana tehtävät harjoitukset pohjautuvat kirjan teemoihin: sisäänpäin kääntyminen, itsehavainnointi, haasteiden tunnistaminen, näkyväksi tuleminen sekä luominen ja rakkaus. Retriitille voi tulla, vaikka kirjaa ei olisikaan lukenut aikaisemmin. Heille, joille kirja on jo tuttu tai jotka ovat osallistuneet aiemmin ilta- tai viikonloppukurssille, retriitti tarjoaa mahdollisuuden syventää oppeja käytännössä ja viedä omaa itsetuntemusprosessia eteenpäin ryhmän tukemana.

Retriitillä opettelemme mm.
– Avautumaan ja rentoutumaan sen sijaan, että vastustamme ja luomme kehoon lisää jännitystiloja
– Kääntymään sisäänpäin ja saamaan yhteyden omaan itseen ja sisäiseen rauhaan
– Toimimaan toinen toistemme peileinä
– Tunnistamaan oman elämämme taistelukehän ja vapautumaan siitä
– Havainnoimaan ja luomaan elämää sisäisestä rakkaudesta ja voimasta käsin

Ohjelmaan kuuluu mm. pienryhmätyöskentelyä, ohjattuja yksilöharjoituksia sekä kehollisia harjoitteita. Aamuisin on mahdollista osallistua ohjatulle joogatunnille (kaiken tasoisille) ja iltaisin hengitys/meditaatiotunnille. Retriitti on avoin sekä naisille että miehille.

AIKA 20.-22.7.2018

Retriitti pidetään idyllisessä Tuomiston Kartanossa Karkussa:
www.tuomistonkartano.fi, info@tuomistonkartano.fi, 040 7643112.
Aloitamme retriitin perjantaina klo 16 ja päätämme sunnuntaina noin klo 15.

ILMOITTAUTUMINEN

Retriitille haetaan mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jenniemilia.fi. Paluupostina saat retriitin lisätiedot ja ennakkotietolomakkeen. Retriitti toteutuu, mikäli vähintään 12 ihmistä osallistuu.Kurssikirja

RAKASTAN SIIS OLEN – 30 askelta sisäiseen voimaan

Elämänmuutosten ja kiireen keskellä moni menettää yhteyden itseensä. Silloin arvostusta ja hyväksyntää haetaan ulkopuolelta, turhaan. Kirjan viesti on armollinen – päivittäisten harjoitusten avulla sinut johdatetaan kohti itsesi rakastamista ja elämänvoimaa. Kun palautat yhteyden omaan sisimpääsi, avaat maailman, jossa kaikki on mahdollista juuri nyt.


Osta kirja »

Kaikki suositukset »

Suositukset

suositus_Merja

”Rakkauskurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.”

– Merjasuositus_Elisa

"Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja mitä olen pitkään aikaan saanut. Puhumattakaan mahtavista uusista ystävistä!"

 - Elisasuositus_Kaisa

"Rakkauskurssi on ollut elämässäni todella merkittävä kokemus. Vaikka kurssi on päättynyt jo monta kuukautta sitten, tuntuu että tavallaan se jatkuu edelleen. Sain paljon itsetuntemuksen parantamiseen ja oman elämän rakentamiseen liittyviä keinoja, joita käytän edelleen. Ilmapiiri kurssilla oli lämmin, avoin ja kannustava."  

- KaisaKaikki blogikirjoitukset »

Blogi

Et ole yksin

Elämä pysäyttää meidät isojen haasteiden hetkillä. Tuntuu kuin kaikki muu ympäriltä ja omasta elämästä katoaisi taka-alalle, ja vasten kasvoja sinua […]