Close

Uutuusseminaari
18.-20.5. Helsingissä

Osta AWAKE-
seminaarilippusi nyt
suoraan nettikaupasta!

Tämä seminaari on voimauttava matka itseesi. Työskentelemme AWAKE-menetelmän parissa, joka opastaa sinut askel askeleelta sisäisestä stressistä
ja taistelusta kohti hyväksyntää ja vapautta!

AWAKE – herää elämään!

Jenniemilia mediassa:

Jenniemilia Kauppila on yksi Suomen suosituimmista henkisen kasvun valmentajista.

Jenniemilia on valmentanut luennoilla, kursseilla, tapahtumissa ja yksityisvastaanotolla satoja Suomalaisia viimeisen 8 vuoden aikana.  Hän on kysytty asiantuntijahaastateltava lehdissä ja radiossa.  Jenniemilian opaskirja "Rakastan siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan" ilmestyi WSOY:n kustantamana vuonna 2014. Viimeiset neljä vuotta hän on työskennellyt yhdelle maailman isoimmista luxusristeily-yrityksistä ja valmentanut heidän asiakkaitaan Tyynenmeren ja Intian valtameren risteilyaluksilla. Nyt Jenniemilian löytää taas Hyvinvoimalasta, joka on hänen perheensä pyörittämä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus Helsingissä. Jenniemilia keskittyy tästä eteenpäin kehittämänsä AWAKE-menetelmän opettamiseen vanhoille ja uusille asiakaille.

 1. Ymmärrät elämäsi isoimmat stressitekijät ja miten päästää niistä irti
 2. Opit näkemään haasteidesi ja esteidesi todelliset syyt ja niihin liittyvät toimintakehäsi
 3. Opit havainnoimaan itseäsi ja ympäristöäsi mielen kaaoksen sijaan rauhasta ja selkeydestä käsin
 4. Saat työkalut, joiden avulla voit muuntaa olotilasi  hetkessä kuluttavasta murehtimisesta ja negatiivisuudesta keveäksi ja voimaantuneeksi
 5. Työskentelet 7 askeleen AWAKE-menetelmän parissa: Sen sijaan, että pyrit muuttamaan ulkoisia olosuhteitasi, tulet tietoiseksi mielen luomista ongelmista  ja opit vapautumaan niistä
 6. Oivallat, miksi olet jumissa tai hukassa omassa elämässäsi ja miten voit löytää oikean suunnan
 7. Löydät yhteyden sisimpääsi ja astut omaan voimaasi! Ihmissuhteesi tulevat muuttumaan positiivisesti näiden askelten myötä

7 lupausta AWAKE-seminaarista:

Jos nämä lupaukset eivät toteudu sinun osaltasi seminaarissa, tai et jostain muusta syystä koe saaneesi rahoillesi vastinetta, saat pääsylippuun sijoittamasi rahat takaisin 100 %:sesti.

Tässä seminaarissa ei ole kyse perinteisestä luento-tyyppisestä koulutustilaisuudesta. Kokonaisuus on kuin  henkisen kasvun bootcamp (riittävän haastava, mutta myös tarvittavan lempeä), jossa asioita sisäistetään käytännön kautta. Voit ajatella viikonlopun prosessia kuin korkean paikan leirinä, jossa sinua valmistellaan vuoren valloitukseen, isomman potentiaalisi toteuttamiseen.

Tämän seminaarin aikana SINÄ olet pääosissa ja pääset haastamaan itsesi! Lähestymme viikonlopun teemoja mm. lukuisten pariharjoitusten, pienryhmätyöpajojen, luentojen ja esimerkkivalmennusten (hot seat) kautta.  


Kukaan muu ei voi tehdä työtä puolestasi, mutta jos haluat, saat kaikki tarvittavat eväät ja välineet henkilökohtaiseen kasvuun ja läpimurtoon.  Koko noin 50 hengen ryhmä on mukana tukemassa sinua ja peilaamassa sekä haasteitasi, että vahvuuksiasi. Pääset tekemään harjoituksia yksin ja yhdessä muiden kanssa. Päivät ovat täynnä interaktiota ja reflektiota, sopivassa suhteessa molempia. 

Mitä seminaarissa tapahtuu?

1.  TULET TIETOISEKSI (Perjantai)


Elätkö sinä omassa elämässäsi hereillä ja tietoisena, vaiko sokeana omille esteillesi? Kun suuntaudut elämään esteistäsi käsin, toimit pelkojesi ajamana. Riittämättömyyden kokemus johtaa suorittamisen kierteeseen, yksinäinen taas eristäytyy eikä ota apua vastaan. Koemme vastoinkäymisiä, mutta emme tiedä, mistä ne johtuvat. Pikaisia parannuskeinoja ja helpotus on tarjolla joka suunnalla. Haluaisitko sen sijaan tiedostaa toimintasi ja tyytymättömyytesi syitä ja löytää tien pysyvään muutokseen? Seminaarissa opit toimivimmat työkalut ja harjoitukset läsnäolevaan ja tietoiseen elämään. Tämän jälkeen voit tehdä valintoja omassa arjessasi täysin varmana siitä, että ne ovat sinulle juuri oikeita.2.  NÄET ITSESI (Lauantai)

Kaikille meillä on tarve tulla nähdyksi. Jotta tämä mahdollistuu, täytyy uskaltaa ensin kohdata itsensä, omine “heikkouksineen” ja haavoineen. Kaikki vastoinkäymiset elämässä ovat suuri mahdollisuus kasvuun ja esteistä vapautumiseen. Riittää, että rohkenet katsoa, mistä haasteissasi on kyse pintaa syvemmältä. Silloin voit nähdä, että ongelmasi eivät johdu koskaan ulkoisista olosuhteistasi vaan merkityksistä, jotka niihin liität. Näiden valheellisten merkitysten ja uskomusten näkeminen ja kyseenalaistaminen tiputtaa kaikki harhasi yksi kerrallaan. Kun mielen esteet ja pelot eivät sumenna maisemaasi, eheä ja kokonainen minuus astuu esiin ja silmiesi eteen avautuu uusi, upea elämä.3.  SALLIT KOKEMUKSESI (Sunnuntai)

Epämukavien haasteen ja turvattomalta tuntuvan muutoksen keskellä ensisijainen puolustuskeino on usein tilanteen ja siihen liittyvien reaktioiden kontrolloiminen ja pikainen korjaaminen. Pyritkö sinäkin ratkaisemaan haasteitasi hallitsemalla, pakenemalla tai taistelemalla niitä vastaan? Tasapainoinen elämä ei avaudu mielen-, tunteiden- tai stressinhallinnan kautta. Tyytyväisyys itseäsi ja elämääsi kohtaan edellyttää rohkeaa rehellisyyttä ja myötätuntoista sallintaa. Tämä seminaari onkin kutsu vapauteen, elämään ilman vastustusta ja taistelua! Käymme askel askeleelta läpi prosessin, jonka avulla voit tulla tietoiseksi haasteistasi ja vapautua elämään sisäisestä voimastasi.


SEMINAARIN AIKANA HARJOITTELET KOLMEA ELÄMÄSI TÄRKEINTÄ ASKELTA:

SEMINAARIN AIKATAULU:

PERJANTAI 18.5. klo 17.30-21.00 

LAUANTAI 19.5. klo 9-18 

SUNNUNTAI 20.5. klo 9-17

AWAKE-seminaari järjestetään upeassa LUMO-salissa Crowne Plaza hotellissa Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 50.

Lauantain ja sunnuntain ohjelmaan sisältyy lounastauko noin 1,5 tuntia.

625€

 • Seminaarilippu 1 hlö
 • Ennakkowebinaari
 • Jälkiwebinaari

Peruslippu

755€

HUOM! Suosittelijaliput ovat tarjolla osallistujille, jotka antavat seminaarin jälkeen kokemuksistaan haluamansa kaltaisen suosituksen. 


BONUS: Suosittelijalipulla saat tuoda mukana ystäväsi tai puolisosi.


VIP-lippuun kuuluu runsas lounas LA+ SU kahdelle hengelle á 45€, sekä pienryhmävalmennus 60min LA + SU.

355€

Lippuhinnat

 • Seminaarilippu 2 hlö
 • Ennakkowebinaari
 • Jälkiwebinaari

Huom! Rajallinen määrä VIP-lippuja tarjolla.

VIP-suosittelijalippu

Suosittelijalippu

 • Seminaarilippu 2 hlö
 • Ennakkowebinaari
 • Jälkiwebinaari
 • Lounas LA + SU 2 hlö
 • Pienryhmävalmennus
 • Eturivin paikat

"Jennin kurssilla vahvistuin sisältä päin ja se oli töytäisy suureen elämänmuutokseen. Sain voimaa ja itseluottamusta sekä uskoa unelmiini. Rakkaus, ilo ja huumori ovat asioita, jotka kantavat."

Elisa, 42

Katja, 36

Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja, mitä olen pitkään aikaan saanut.


 • Haluat selkeyttä, sen sijaan, että olet hukassa elämässäsi
 • Haluat vapautua mielesi pelkopohjaisista rakenteista
 • Haluat vapautua ydinesteistäsi, kuten riittämättömyyden, uhrautuvuuden tai yksinäisyyden kokemuksistasi
 • Et halua paeta ongelmiasi pikaisiin parannuskeinoihin 
 • Haluat tiedostaa toimintasi ja tyytymättömyytesi syitä
  ja löytää tien pysyvään muutokseen

 • Janoat henkilökohtaista kasvua, itsesi kokonaisvaltaista toteuttamista ja täyttä elämää joka hetkessä. 

Elämä on lahja. Elätkö hereillä vai puoliunessa?

AWAKE-seminaari on sinulle, joka:

"Jennin kurssi antoi eväitä elämään enemmän kuin olisin uskonut. Mielestäni kurssi on ollut paras raha, jonka olen koskaan sijoittanut. Kiitos Jenni elämäni muuttaneista viikoista! Olen onnellinen, että tiemme kohtasivat. "


Merja, 45

Emmi, 31

”Jennin kurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.”

Kaikki vastoinkäymiset elämässä osoittavat sinulle suorimman tien kotiin. Riittää, että rohkenet katsoa, mistä haasteissasi on kyse pintaa syvemmältä. AWAKE-menetelmä opastaa sinut askel askeleelta sisäisestä stressistä ja taistelusta kohti hyväksyntää ja vapautta! Silloin voit nähdä, että ongelmasi eivät johdu koskaan ulkoisista olosuhteistasi vaan merkityksistä, jotka niihin liität. Näiden valheellisten merkitysten ja uskomusten näkeminen ja kyseenalaistaminen tiputtaa kaikki harhasi yksi kerrallaan. Kun mielen esteet ja pelot eivät sumenna maisemaasi, eheä ja kokonainen minuus astuu esiin ja silmiesi eteen avautuu uusi, upea elämä.

Tienviitat kotiin.

Herää elämään –
löydä täyttymys!

625€

 • Seminaarilippu 1 hlö
 • Ennakkowebinaari
 • Jälkiwebinaari

Peruslippu

755€

355€

Lippuhinnat

 • Seminaarilippu 2 hlö
 • Ennakkowebinaari
 • Jälkiwebinaari

Huom! Rajallinen määrä VIP-lippuja tarjolla.

VIP-suosittelijalippu

 • Seminaarilippu 2 hlö
 • Ennakkowebinaari
 • Jälkiwebinaari
 • Lounas LA + SU 2 hlö
 • Pienryhmävalmennus
 • Eturivin paikat

Suosittelijalippu

HUOM! Suosittelijaliput ovat tarjolla osallistujille, jotka antavat seminaarin jälkeen kokemuksistaan haluamansa kaltaisen suosituksen. 


BONUS: Suosittelijalipulla saat tuoda mukana ystäväsi tai puolisosi.


VIP-lippuun kuuluu runsas lounas LA+ SU kahdelle hengelle á 45€, sekä pienryhmävalmennus 60min LA + SU.