Kaikki suositukset

 

RAKKAUSKURSSIT

suositus_Merja”Rakkauskurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.”

– Merja

 
suositus_Elisa“Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja mitä olen pitkään aikaan saanut. Puhumattakaan mahtavista uusista ystävistä!”

– Elisa

 
suositus_Kaisa“Rakkauskurssi on ollut elämässäni todella merkittävä kokemus. Vaikka kurssi on päättynyt jo monta kuukautta sitten, tuntuu että tavallaan se jatkuu edelleen. Sain paljon itsetuntemuksen parantamiseen ja oman elämän rakentamiseen liittyviä keinoja, joita käytän edelleen. Ilmapiiri kurssilla oli lämmin, avoin ja kannustava.” 

 – Kaisa

 

MEDITAATIO

suositus_Jarmo

 

“Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun.”

 -Jarmo

 

suositus_Virve2

“Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt.”

 -Virve

 
 
 

KEHOLLINEN LÄSNÄOLO

suositus_PaiviTunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

–Päivi

 

suositus_Hanna
“Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

–Hanna

 
 

YKSILÖOHJAUS

suositus_Sanja“Valokuvaterapeuttinen yksilövalmennus kannatti ehdottomasti ja voin suositella kokemusta kaikille. Välillä on hyvä nähdä itsensä hieman toisesta perspektiivistä, se antaa kaikkeen uuden tavan katsella asioita. Sessio muistutti mieleeni tämän: “I am the one I’ve been looking for.” Minulla on lupa olla onnellinen ja se saa tuntua pirun hyvältä.”

– Sanja

 

 

 

 

Share on :

Kommentoi