Yhtä tyhjän kanssa

“Kiitos vielä todella paljon retriitistä! Päivä oli upea ja vaikutukset tuntuvat edelleen: tuntuu, kuin olisin vihdoin oivaltanut jotain uutta ja mullistavaa itseni rakastamisesta vain olemisen ja sallimisen kautta. Oli ihailtavaa, miten vähäeleisesti ja taitavasti ohjasit päivän. Sinun läsnäolollasi loit tilaan upean sallivan tunnelman ja se oli jotain lähes maagista. Kiitos vielä koko sielustani sinulle ja ihanaa kesän jatkoa! Terveisin Johanna”

Parhaimmillaan elämä on yhtä tyhjän kanssa. Rajattomasta tyhjyydestä, jokaisen sisimmästä, löytyy tilaa olla ja ihmetellä. Suurimman osan aikaa ihminen elää kuitenkin rajallisen mielensä ja ajatustensa vallassa. Silloin tuntemattomana ja arvottomana näyttäytyvä tyhjyys pelottaa. Turvaa ja merkitystä omalle elämälle lähdetäänkin metsästämään päinvastaisesta suunnasta. Mitä enemmän täytän itseäni tiedolla ja määritelmillä, ja elämääni suorituksilla ja saavutuksilla, sitä turvallisemmalta kaikki tuntuu. Elämä on näennäisesti hallinnassa. Tästä seuraa kuitenkin loputon oravanpyörä, jossa hyvää oloa metsästetään väärästä suunnasta. Hallinnan maailma kaventaa omaa elintilaa kuin vankila. Tila voi lisääntyä ja laajentua vain vapaudessa, mielen vapaudessa. Kun lepäät sisimpäsi tyhjyydessä, avautuu elämä täytenä ja arvokkaana – kaikki on ulottuvillasi joka hetki, juuri nyt. Tule mukaan tälle viikonloppukurssille kokemaan ja ihmettelemään tyhjyyden ulottuvuuttaa! Tutustumme siihen erilaisten meditaatio- ja tietoisuustaitoharjoitteiden (yksin, pareittain ja ryhmässä) sekä avoimen piirin kautta. Avoin piiri on salliva läsnäolon tila, jossa jokainen osallistuja voi halutessaan tulla nähdyksi ja jakaa jotain omasta todellisuudestaan ja kokemuksistaan käsin. Jenniemilia toimii piirin fasilitoijana ja ohjaa sinua omaan ytimeesi, josta käsin nähdyksi tulee se, mikä on valhetta, ja mikä totta.

Lue lisää tietoisuustaitojen hyödyistä blogikirjoituksestani Miksi meditoida tai kirjani kappaleesta Tietoisuus (Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan).

OHJAAJA

Jenniemilia Kauppila, 36, on tietoisuusterapeutti, joogaopettaja ja tietokirjailija. Hän on kouluttautunut tietoisuustaitoja korostavien menetelmien kuten mindfulnessin, hengitysterapian sekä kognitiivisen lyhytterapian parissa. Viimeisen 7 vuoden ajan hän on jakanut intohimoaan lukuisten yksilöasiakkaiden sekä valmennusryhmien parissa. Talvisin Jenniemilia vetää hyvinvointiohjelmaa Tyynenmeren luxusristeilijällä ja muulloin hänet löytää perheensä pyörittämästä Hyvinvoimalasta Helsingin Punavuoresta. Jenniemilian kirja “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” julkaistiin vuonna 2014 (wsoy). Lisätietoja www.jenniemilia.fi / www.facebook.com/jenniemiliaofficial

AIKA JA PAIKKA

Lauantai ja sunnuntai 27.-28.1.2018 klo 10-15. Päiviin sisältyy pieni ruokatauko. Ota halutessasi omat eväät mukaan. Osoite: Merimiehenkatu 21 B, Helsinki.

HINTA

149 € 31.12.2017 saakka, tämän jälkeen 179 €. Hinnat sisältävät alv:n 24%. Peruutus sairastapauksissa vain lääkärintodistusta vastaan. Asiakas voi myös järjestää itselleen korvaajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

ILMOITTAUDU mukaan lähettämällä tietosi osoitteeseen info@jenniemilia.fi.YKSILÖOHJAUS

Tuntien ja tapaamisten tueksi voit ottaa halutessasi henkilökohtaisia valmennustunteja Jenniemilian kanssa. Tuntien sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy käymääsi kurssiin ja prosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus.

LUE LISÄÄ »

Kaikki suositukset »

Suositukset

 

suositus_Paivi

”Tunnilla muistan, että olen muutakin kuin ajatukseni, että kaikki voima on minussa, kunhan vain annan itselleni ajan ja vapauden olla läsnä. Tunnen lämpöä ja armoa, empatiaa ajan kiireessä räpistelevää itseäni kohtaan ja riitän hetken, olen tarpeeksi. Loppupäivän ajan olo on rauhallinen ja pystyvä.”

– Päivi

 

suositus_Paivi

"Rauhallinen ja intuitiivinen opastus johdattaa oman itsensä sisälle, mistä kaikki vastaukset ja rauha löytyvät. Sopii kaikille, etenkin tällaisille hötkyilijöille!”

– Hanna

 

 

suositus_Paivi

"Meditaatio palauttaa keskittymisen ja läsnäolon kyvyn, jonka menetämme arjessa. Se on työkalu elämisen taidon uudelleenopetteluun."

– Jarmo

 

 

suositus_Paivi

"Jennin meditaatiossa emme istu vain hiljaa. Erilaisten harjoitusten ja rauhoittavan musiikin avulla pääsemme irti turhasta kiireestä ja opettelemme olemaan läsnä omassa kehossamme, tässä ja nyt."

– Virve