Yksilöohjaus

 
Henkilökohtainen valmennus on oikea valinta silloin, kun tunnet, että omat taidot eivät riitä haasteiden ratkaisemiseen ja oman pontentiaalin esiintuomiseen. Valmennuksen sisältö riippuu omista tarpeistasi ja linkittyy mahdollisesti käymääsi kurssiin ja sen avaamaan kasvuprosessiin. Tavoitteena on aina kunkin yksilön omien voimavarojen ja sisäisen viisauden esiintuominen, ei ulkoapäin neuvominen. Yksilöohjauksen kulmakiviä ovat läsnäolo, rehellisyys ja kunnioitus. Työkaluina käytämme mm. kognitiivisen psykoterapian ja tietoisuustaitojen menetelmiä sekä asiakkaan toiveista riippuen myös psykofyysistä hengitysterapiaa ja/tai valokuvaterapiaa.

Tapaamiset aikataulutetaan sinulle sopivaan rytmiin. Tapaamisten välissä saat itsellesi viikkoharjoitteita, jotka vievät oppimaasi eteenpäin ja mahdollistavat konkreettisen muutoksen arjessa. Viikkoharjoitteet ja sähköpostituki kuuluvat hintaan.

Yksilöohjauksen voi tehdä halutessaan 6 viikon prosessina, jolloin tapaamisten tukena käytetään Jenniemilian kirjaa “Rakastan, siis olen”. Valmennettava lukee kirjaa ja tekee kirjan ohjaamia harjoituksia tapaamisten välillä. Tällöin valmennuksessa käydään läpi seuraavat osa-alueet:

viikko 1: Sisäänpäin kääntyminen
viikko 2: Itsehavainnointi
viikko 3: Haasteiden tunnistaminen
viikko 4: Näkyväksi tuleminen
viikko 5: Luominen ja intohimo
viikko 6: Rakkaus

Seuraavat tunnit: Sopimuksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ
Paikka: Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B Helsinki
Ilmoittautuminen alkaa: Jatkuva
Kesto: 60-90 minuuttia per kerta
Hinta: Erilaisia vaihtoehtojaOpaskirja

RAKASTAN SIIS OLEN – 30 askelta sisäiseen voimaan

Elämänmuutosten ja kiireen keskellä moni menettää yhteyden itseensä. Silloin arvostusta ja hyväksyntää haetaan ulkopuolelta, turhaan. Kirjan viesti on armollinen – päivittäisten harjoitusten avulla sinut johdatetaan kohti itsesi rakastamista ja elämänvoimaa. Kun palautat yhteyden omaan sisimpääsi, avaat maailman, jossa kaikki on mahdollista
juuri nyt.

Osta kirja »

Kaikki suositukset »

Suositukset

suositus_Merja

"Yksilövalmennus kannatti ehdottomasti ja voin suositella kokemusta kaikille. Välillä on hyvä nähdä itsensä hieman toisesta perspektiivistä, se antaa kaikkeen uuden tavan katsella asioita. Sessio muistutti mieleeni tämän: "I am the one I've been looking for." Minulla on lupa olla onnellinen ja se saa tuntua pirun hyvältä."

– Sanja

 

 

Uutiskirje